Escola de Geocerca UPV Gandia

El passat 21 de març es va inaugurar l’ Escola de Geocerca UPV en el Campus Gandia, una manera diferent i divertida de conèixer el Campus a través de recorreguts amb activitats de geolocalització amb l’ajuda de dispositius GPS per descobrir els geocontenidors amagats.

L’ Escola de Geocerca UPV té com a objectiu entre d’altres que les persones individuals o les families que visiten la UPV la coneguin a través de recorreguts d’iniciació a la Geocerca.

La Biblioteca Campus Gandia CRAI ha col·laborat en aquest nou projecte del Campus juntament amb els tècnics Rafael Ruiz i Ricardo Pérez, a més del subdirector d’infraestructures, José Miró, ja que la Biblioteca serà l’inici i el final de la ruta de geocerca.

Cóm començar el recorregut de Geocerca?

  • Si és la teua primera vegada amb el món de la Geocerca has de crear-te prèviament un compte a geocaching.com, i instalar-te l’aplicació de Geocerca  al móbil/tauleta.
  • Abans de començar la ruta pel campus, has de dirigir-te a la Biblioteca Campus Gandia-CRAI per recollir el passaport, on s’aniran anotant les diferents troballes completades. A cadascun dels contenidors hi haurà ALGUNA COSA que caldrà anotar o estampar al passaport.
  • El recorregut d’iniciació té una durada aproximada d’una hora, encara que tot dependrà de l’habilitat del jugador.
  • Un cop finalitzat el recorregut, amb el passaport completat, cal passar de nou per la Biblioteca per validar-lo amb un darrer segell i aconseguir una simbòlica recompensa.

T’atreveixes amb la Geocerca?

Més informació