Us presentem el nostre blog bibcraigandia, un nou espai de comunicació de novetats, seleccions temàtiques, notícies i el que sorgeixi.

Els que ja ens coneixeu, sabeu que ens agrada provar eines i que hem anat canviant els canals de comunicació que usàvem. Fa anys vam tenir perfils en Slideshare, Prezi, Issuu per a emmagatzemar i difondre els nostres materials de formació, recopilàvem recursos webs en eines com Pbwoks o Del.icio.us o usem l’email màrqueting amb Mailchimp per a comunicar les novetats de la Biblioteca.

En 2010 apostem per les xarxes socials i pel que llavors es deia la Biblioteca 2.0, així obrim un perfil en Facebook i Twitter (aquests dies hem celebrat que portem 11 anys tuitant) i després en Instagram.

Continuem mantenint comptes en Flickr, Youtube o Pinterest però també en plataformes UPV com UPVmedia o Politube, alhora que continuem testant eines noves que ens ajudin a aconseguir el nostre objectiu de comunicar i difondre les nostres col·leccions, serveis i activitats.

Però si fins ara no ens havíem plantejat tenir un blog, llavors per què ara?

Els blogs malgrat ser una eina adulta en aquest món digital, són una eina viva que continuen consultant més de 400 milions de persones cada mes, segons estadístiques de WordPress.

La Biblioteca Campus Gandia CRAI necessitava un espai de comunicació flexible, que ens permetés compartir continguts variats i de qualitat, però sobretot amb una fàcil, però alhora potent edició.

I després d’analitzar diferents propostes, pensem que el blog reuneix totes aquestes característiques, creem que donarà visibilitat al treball que realitzem al voltant de les nostres seleccions temàtiques i les diferents activitats de col·laboració que realitzem amb el Campus Gandia, les Biblioteques UPV i els serveis UPV.

El blog és la nostra aposta en aquest moment, però ja sabeu que vivim en beta permanent.

Benvinguts