Torna la cita anual de las biblioteques UPV per celebrar els llibres i la lectura al voltant del Dia del Llibre que aquest any al Campus Gandia es dedica al poeta Vicent Andrés Estellés en el centenari del seu naixement.

La Biblioteca Campus Gandia CRAI junt a la Subdirecció de Cultura, el Servei de Normalització Lingüística i la Delegació d’Alumnes han organitzat una sèrie d’activitats que es detallen a continuació. Us esperem!

Estellés, 1924-2024: selecció bibliogràfica 

La Biblioteca Campus Gandia CRAI dedica este mes la selecció temàtica al Dia del Llibre i al poeta Vicent Andrés Estellés, per la qual cosa ha recollit a la col·lecció de Polibuscador “Estellés, 1924-2024” les següents subcol·leccions:

A més al hall de la Biblioteca, del 22 d’abril al 3 de maig de 2024, es podrà consultar una mostra de materials de les Biblioteques UPV dedicada a la seua obra.

Recital de poesia – micro obert. Homenatge a Estellés

Celebrem el centenari del naixement del poeta Vicent Andrés Estellés amb un recital poètic amb micro obert al que us convidem a participar llegint un poema o fragment de l’obra del poeta. Només cal enviar un correu a la Biblioteca (bib-epsg@upvnet.upv.es) indicant la vostra elecció. 

  • Dia: 23 d’abril 2024, Dia del Llibre 
  • Hora: 11:30 
  • Lloc: Sala d’exposicions del CRAI (front Biblioteca)

Estellés a cau d’orella

Presentació del llibre “Vicent Andrés Estellés. La veu d’un poble” de Pau Alabajos, amb concert acústic posterior.

Dia: dijous 25 d’abril de 2024

Hora: 12:30 h

Lloc: Sala d’exposicions del CRAI (front Biblioteca)

Obsequi #DiadelLlibre2024

Novetats literatura

Literatura en castellà
Literatura en valencià
Còmics
Consulta tot el llistat de novetats “Dia del Llibre 2024”