Ja tens al teu abast els últims números de les revistes en paper que rebem a la Biblioteca, relacionades amb les matèries que s’impartixen al Campus. Reserva-les a Polibuscador prement sobre la portada. Escaneja el codi QR per a consultar el sumari de la revista en Dialnet o en la web de la revista. ¿Les coneixes?, te les presentem:

Entre els últims números pots trobar:

Revistes de crítica i anàlisi cinematogràfic, com Caiman Cuadernos de CineDirigido por, que aquest mes inclou el dossier especial Centenario Berlanga.

Camera & Light, sobre fotografia de les pel·lícules i tecnologia cinematogràfica i televisiva. Destaquen els test de càmeres i la informació sobre noves ferramentes per a la producció de cine i TV.

Found Footage Magazine, que oferix informació sobre l’ús d’imatges d’arxiu en la producció de continguts audiovisuals.

Animation Magazine, que tracta sobre la industria de l’animació, incloent l’animació en el cine i la televisió, els efectes visuals i els videojocs.

Revistes sobre medi ambient, com Ecologista, editada per Ecologistes en Acció i Quercus, una revista que publica articles sobre les investigacions més recents en ecologia i biologia de la conservació.

Revista Byte, dedicada al món de la informàtica. Inclou tant l’actualitat TIC com novetats en hardware, software i serveis. Destaquen els anàlisis i les comparatives de productes.

Experimenta Magazine, especialitzada en el món del disseny gràfic, industrial, l’arquitectura, la tecnologia i la comunicació visual.

National Geographic, una revista de divulgació científica amb reportatges i fotografies d’alta qualitat sobre natura, ciència, història, viatges i aventura.

IPMARK, oferix informació d’actualitat sobre màrqueting, publicitat, comunicació digital i tendències digitals.

Speak Up, una audiorevista per aprendre anglès. Va acompanyada d’un CD amb àudios i exercicis, i d’una pel·lícula en DVD en versió original, subtitulada en anglès i castellà.