Esta setmana torna al Campus Gandia UPV el congrés Comunica2, el Congrés internacional de comunicació i tecnologia que anualment té cita des de 2010.

És un Congrés que ha evolucionat amb els anys, tant en format com en contingut i que continua eixa transformació de manera simultànea com ho fa l’actualitat. Dirigit a tots el amants de la tecnologia, la comunicació i la innovació, ofereix ponències, debats, tallers i algunes sorpreses… sempre amb ponents de primera fila.

Totes les edicions es poden consultar al seu web comunica2.webs.upv.es que és alhora arxiu i repositori d’edicions precedents, on hi trobem:

La Biblioteca dedica la selecció temàtica d’aquest mes a la XII edició del Comunica2, amb títols relacionats amb els eixos temàtics d’enguany:

Newsletter Divulgació Marca  Vídeo 
Comunicació científica  Podcast  Màrqueting Xarxes socials
Intel·ligència artificial Tik tok Wikipedia i més
     

Llibres relacionats en aquestes matèries formen la galeria següent, els quals es poden localitzar i reservar fent clic a la portada.

També es mostren a l’exposició que es pot trobar al hall de la Biblioteca, i  a la selecció Comunica2 disponible a POLIBUSCADOR.

Us convidem a participar-hi!!